Direct door naar content
Geslaagde eerste aangepaste Avond4daagse Appingedam  afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde eerste aangepaste Avond4daagse Appingedam

05 juli 2017

Vanaf november 2016 is het project KERNgezond gestart in Appingedam. Binnen het project  worden diverse activiteiten georganiseerd met als doel het gezonder maken van mensen met een verstandelijke beperking. De aangepaste avond4daagse is één van deze activiteiten. Met deze avondvierdaagse werden drie wandelavonden georganiseerd in Appingedam en de laatste dag werd aangesloten bij de reguliere avondvierdaagse van Delfzijl. Hierdoor konden 43 deelnemers dit jaar extra meedoen aan de 4daagse.

De Nicolaïkerk in Appingedam was tijdens de 4daagse telkens het verzamel- en vertrekpunt. Deelnemers konden op de helft van het parcours genieten van een korte drinkpauze, om vervolgens hun weg te vervolgen richting finish, die overigens door allen trots werd gehaald.

Op donderdagavond 22 juni werden de 43 deelnemers in busjes naar Borgshof in Farmsum gebracht voor de officiële, feestelijke  intocht van Delfzijl. Vervolgens ontvingen alle deelnemers hun welverdiende medaille op de atletiekbaan. De eerste editie van de aangepaste avond4daagse mag daarmee absoluut als succesvol worden bestempeld.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×