Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Nieuws

Nieuws

Racerunning

10 juli 2017
Racerunning

Op 13 juni werd voor de 3e keer de succesvolle praktijkworkshop ‘Racerunnen; bewegen en sport voor iedereen’ georganiseerd. Het UMCG en Groningen Atletiek hebben samen een fantastische clinic georganiseerd.

Onder begeleiding van 3 fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen de kinderrevalidatie van het UMCG, centrum voor Revalidatie konden 8 deelnemers kennis maken met racerunning. Na een korte uitleg over het ontstaan van het racerunnen ging iedereen de atletiekbaan op om het zelf te ervaren. De clinic werd afgesloten met een 60 meter sprint wedstrijd. Een mooie strijd waar alle racerunners door speaker Rolf Huizinga werden binnen gehaald. Naast de kennismakingsworkshop was racerunning ook één van de onderdelen tijdens de Nelli Coomangames in Stadskanaal. Hier mocht het UMCG een Racerunner in ontvangst nemen vanuit de Nelli Cooman Games. Gezamenlijk hopen de betrokken organisaties het racerunnen op de kaart te zetten en de atletiekverenigingen in de regio te inspireren om deze nieuwe tak van atletiek op te pakken.


« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×