Direct door naar content
Kom rennen, rollen of fietsen bij de VondelGames op 9 september! afbeelding nieuwsbericht

Kom rennen, rollen of fietsen bij de VondelGames op 9 september!

05 juli 2017

Op zaterdag 9 september vinden voor de derde keer de VondelGames plaats, een sportevent in het Amsterdamse Vondelpark voor iedereen (volwassenen en kinderen) met of zonder een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte.

De VondelGames worden georganiseerd door Reade, een centrum voor revalidatie en reumatologie waar 13.000 reumapatiënten, 7.000 poliklinische revalidanten en ruim 400 klinische revalidanten jaarlijks onder behandeling zijn. In samenwerking met de Gemeente Amsterdam organiseert Reade een event dat laat zien dat aangepast sporten leuk, nuttig en spannend is. Met de diverse wedstrijden en activiteiten willen Reade en de deelnemers zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor (aangepast) sporten.

Lopend, rijdend, rollend, fietsend, rennend? Iedereen kan meedoen, want je kiest je eigen activiteit en afstand! Maar wat zijn dan jouw opties?

Kidsrun (on Wheels): Doe jij mee met de Kidsrun van de VondelGames? Loop of ren je 600 of 1200 meter?

Vondelwalk: Wandel met of zonder hulpmiddel, 600, 1200 of 1800 meter op het VondelGames parcours en zet je beste tijd neer!

Parkrun: De Vondelgames Parkrun biedt veel mogelijkheden. De afstanden: 2.2 km, 4.4 km, 6.6 km, 8.8 km en 11 km zorgen ervoor dat er voor iedereen een haalbare afstand is!

Vondel on Wheels: Tijdens deze race wordt het parcours opengesteld voor alle soorten fietsen of andere vervoersmiddelen op wielen. Denk aan 3-wielers, handbikes, ligfietsen, tandems, rolstoelen, elektrische rolstoelen e.d. Doel van deze wedstrijd is om gedurende 45 minuten zoveel mogelijk meters te maken.

Vondelparkrace: Kijk en geniet van de snelheid en echte topsport op ons parcours met razendsnelle handbikes! De paralympiër Jetze Plat neemt voor het eerst deel aan de VondelGames!

Kijk voor het hele programma en/of om je in te schrijven op www.vondelgames.nl.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×