Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Nieuws

Nieuws

Inspiratiesessie talentontwikkeling en aangepast sporten

10 juli 2017
Inspiratiesessie talentontwikkeling en aangepast sporten

Graag nodigen de Gelderse Sport Federatie en Topsport Gelderland je uit voor een gratis inspiratiesessie over aangepast sporten en talentontwikkeling. Als trainer, coach, buurtsportcoach of begeleider ondersteun je sporters met een beperking. Bij deze sessie staat (talent)ontwikkeling van deze sporters centraal. Want hoe ontdek je een talent? En wat kun je doen om een talentvol sporter goed te begeleiden? Robin Ammerlaan, paralympisch rolstoeltennisser, tenniscoach en talentbegeleider NOCNSF vertelt zijn inspirerende verhaal. Daarnaast krijg je tips voor talentontwikkeling en horen we graag van je wat jouw ervaringen zijn. 

Als je wilt kun je na de bijeenkomst een aantal wedstrijden kijken van het ITF internationale rolstoeltennistoernooi jeugd. 

De inspiratiesessie is op woensdag 19 juli in Velp. We geven die dag praktische informatie, zoals welke classificaties er in de gehandicaptensport zijn en welke regionale en landelijke sportcentra van nut zijn. Daarnaast gaan we dieper in op hoe je een talent herkent en hoe je die sporter het beste kunt ontwikkelen en begeleiden. Zo speelt belastbaarheid een belangrijke rol; hoe ver kun je gaan bij het trainen en begeleiden van de sporter? Ook horen wij graag jouw ervaringen met en ideeën over het begeleiden van sporters. We zien je graag in Velp! 

Aanmelden
Je kunt aanmelden tot maandag 17 juli 2017 bij jurjen.engelsman@geldersesportfederatie.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Heb je nog vragen over de inspiratiesessie, dan kun je ook naar dit adres mailen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 19 juli 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Tennisvereniging Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, 6881 AH Velp
Voor wie? Trainers, coaches, leerkrachten, buurtsportcoaches,  coördinatoren aangepast sporten, verenigingen met aanbod voor sporters met een beperking. 

Deelname aan de inspiratiesessie en het bezoek aan het ITF wheelchair youth tournament is gratis.


« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×