Direct door naar content
Succesvol webinar Tips & Tricks bewegen met een beperking   afbeelding nieuwsbericht

Succesvol webinar Tips & Tricks bewegen met een beperking  

24 juli 2017

Op 22 mei bekeken er 20 live volgers het webinar ‘Tips & Tricks om te sporten en bewegen met een beperking’. In samenwerking met het programma van het regioloket Uniek Sporten in Noordoost Brabant, gecoördineerd door het Sport Expertise Centrum, maakte Samen Beter Thuis deze keer een webinar over het vinden van een passende beweegvorm voor mensen met een beperking en alle randvoorwaarden waar u tegenaan zou kunnen lopen. Een les via internet waar men vanuit huis aan mee kon doen vanachter een computer of laptop. De kijkers hadden ook de mogelijkheid om vragen te stellen via een “live-chat”.

Iedereen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met lichamelijke beperkingen. Vraagt u zich ook af welke sporten en beweegactiviteiten u nog wel mag doen? Waar u deze activiteiten dichtbij huis zou kunnen doen? Of hoe het dan zit met vervoer, financiën, of de aanschaf van een sport- of beweeghulpmiddel? Kijk dan nu het webinar terug door te klikken op de volgende link:  

Heeft u vragen over sporten en bewegen met een beperking? Neem dan contact met ons op via 0412-631039 of Justin@sportinoss.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×