Direct door naar content
Cormeta zoekt nieuwe vrijwilligers afbeelding nieuwsbericht

Cormeta zoekt nieuwe vrijwilligers

01 augustus 2017

Cormeta is een sportvereniging voor en door blinden en slechtzienden, bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Door een vertrek van 2 vaste vrijwilligers is deze vereniging hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Cormeta biedt onder andere zwemmen, wandelen en tandem-fietsen aan voor mensen met een visuele beperking. De inzet van vrijwilligers is voor deze vereniging van grote waarde. Voor de activiteit zwemmen is Cormeta momenteel hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er wordt wekelijks gezwommen in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Je voornaamste taak als vrijwilliger is om langs het zwembad de zwemmers in de gaten te houden. Mocht je mee het water in willen om instructies te geven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Een lesgeefbevoegdheid is een pré, maar zeker geen vereiste. Goed kunnen communiceren is wel essentieel. Het is daarnaast belangrijk dat vrijwilligers in het bezit zijn van een EHBO-diploma. Mocht je deze niet hebben maar wel willen behalen, dan wil Cormeta deze cursus mogelijk voor je vergoeden.

Ben je geïnteresseerd om je als vrijwilliger in te zetten voor deze enthousiaste vereniging en wil jij bijdragen aan een samenleving waar sporten voor iedereen mogelijk is? Neem dan contact op met Marianne Polderman via 020 – 61 50 358 of zwemmen@cormeta.nl.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

FietsMaatjes wil handbikers en fietsers koppelen

Straf_Werk Festival werkt aan toegankelijkheid

Dianne kon blade proberen dankzij Uniek Sporten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×