Direct door naar content
Wandelen tijdens de Unieke Spelen afbeelding nieuwsbericht

Wandelen tijdens de Unieke Spelen

14 augustus 2017

We hebben met zijn allen genoten van de Unieke Wandeling op de donderdag tijdens de Vierdaagse 2017. Mooi weer, iedereen was enthousiast, ruim 90 deelnemers en een perfecte organisatie. Plus de toezegging: in 2018 ook weer!

Maar daarvóór gaat er nog heel wat gebeuren, om te beginnen met de Unieke Spelen 2017. Een regionale sportdag in Nijmegen als vervolg op de Special Olympics van 2016. Uiteraard staat wandelen ook weer op de kaart. Naast de organisatoren van de Unieke Spelen wordt dit ook mogelijk gemaakt door de hulp van wandelsportvereniging WIOS ’81 uit Nijmegen.

Op zaterdag 16 september om 15.30 uur gaat het gebeuren: een wandeling van 3 of 6 km in Nijmegen vanaf Sportpark De Dennen. Deze keer ook met een grote groep rolstoelers van De Driestroom als speciale gasten.

Uiteraard wordt ook deze wandeling aangekleed. Met glaasje fris, ijsje en medaille. En voor diegene die dat wil: om 18.00 uur is er een gezamenlijk maaltijd met aansluitend een feestelijke afsluiting. Zegt het voort en meld je aan via de website.

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×