Direct door naar content
Introductie G-korfbal bij Refleks op 16 en 29 augustus afbeelding nieuwsbericht

Introductie G-korfbal bij Refleks op 16 en 29 augustus

18 augustus 2017

Dit seizoen gaat een lang gekoesterde droom bij de vereniging geïntroduceerd worden, namelijk het gehandicapten korfbal, ook wel G-korfbal genoemd.

Nieuw is het niet, want de integratie van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking binnen de sport is bij vele andere sporten al flink in het verenigingsleven verweven. Uniek is wel dat Refleks, de eerste korfbalvereniging is in heel Haaglanden waar G-korfbal gespeeld kan gaan worden!

Op zaterdag 19 en 26 augustus houdt Refleks van 10.30 tot 11.30 uur een ‘open dag’, speciaal voor hen die ondanks hun handicap, toch graag mee willen doen met sporten.

Korfbalvereniging Refleks wil door het aanbieden van G-korfbal een positieve bijdrage leveren aan een gezonde, sportieve en sociale omgeving en de sportparticipatie van mensen met en zonder een beperking in de directe omgeving vergroten.

Iedereen die mee wil doen of gewoonweg wil komen kijken op een van genoemde zaterdagen, is van harte welkom bij korfbalvereniging Refleks aan de Schaapweg 2D (Sportpark Irene) in Rijswijk. Voor meer informatie en aanmelden kan men mailen naar gkorfbal@refleks.nl.

Bron: Haagmedia

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×