Direct door naar content
Senioren tennis in Weesp afbeelding nieuwsbericht

Senioren tennis in Weesp

21 augustus 2017

Op initiatief van de Weesper Tennisclub en de Gemeente Weesp is er na de zomer (per 1 september) de mogelijkheid voor ouderen in Weesp om gedurende één uur per week in de buitenlucht te bewegen op het tennispark aan de Papelaan. Deze activiteit wordt begeleid door tennisleraren die zijn opgeleid om te sporten en bewegen met ouderen.

Dementievriendelijk tennissen 
Alle ouderen die het leuk vinden om een keer op een laagdrempelige manier en in een veilige omgeving te tennissen, zijn welkom. De werkgroep ‘Weesp Dementievriendelijk’ is ook bij het project betrokken. Ook voor deze doelgroep (mensen met dementie) is sport en beweging  heel belangrijk. De inzet van vrijwilligers die (enige) ervaring hebben met de doelgroep is hiervoor echter een voorwaarde. De Weesper Tennisclub wil graag in contact komen met (potentiele) vrijwilligers. 

Belangstelling 
Heeft u belangstelling om in september een keer mee te doen of om als vrijwilliger mensen met dementie te begeleiden op de tennisbaan (in aanwezigheid van een gediplomeerde trainer), dan kunt u contact opnemen met de Weesper Tennisclub per mail secretariaat@weespertennisclub.nl of telefonisch op 0294-410732.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Semi-autonome auto geeft coureur met dwarslaesie zelfstandigheid terug

Word circusartiest bij het circustheater!

Hoe kies je een sport voor jouw kind met autisme?

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×