Direct door naar content
Start sportseizoen: rolstoelbadminton in Hoofddorp afbeelding nieuwsbericht

Start sportseizoen: rolstoelbadminton in Hoofddorp

31 augustus 2017

De zomer(vakantie) loopt op zijn eind en het nieuwe sportseizoen staat op het punt van beginnen. September is daarom het moment om te bekijken welke sport bij je past. Eén van de verenigingen die weer van start gaat, is BC Meershuttle uit Hoofddorp.

 Bij deze vereniging zijn sporters met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening van harte welkom om mee te doen met rolstoelbadminton. Op woensdagavond (19.00 - 20.30 uur) traint een groep 'rollers' in gymzaal De Schulp in Hoofddorp. In september kun je vrijblijvend een aantal keer mee doen, om dit sportaanbod uit te proberen.

​Kennismakingstoernooi BC Meershuttle
Op 2 september houdt deze vereniging een kennismakingstoernooi. Ook hier ben je als 'roller' van harte welkom en kun je kennismaken met de sport en met de vereniging. De dag vindt plaats op zaterdag van 14.00 - 17.00 uur in Sporthal 't Spectrum in Hoofddorp en toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bcmeershuttle.nl.  

Meer informatie
Neem voor meer informatie over rolstoelbadminton of over andere sportmogelijkheden in deze regio contact op met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten via 023 - 557 59 37 of wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Eerste Paralympische game komt eraan!

Deze fitness sporten kunnen straks weer!

Jitske Visser wil Para-atleten vertegenwoordigen

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×