Direct door naar content
De gouden Venus van Milo afbeelding nieuwsbericht

De gouden Venus van Milo

14 september 2017

Dit is je allerlaatste dag! Om iemand te nomineren dan. Iemand die voor jou het verschil kan uitmaken. En dat zijn er nogal wat. Honderd mensen om precies te zijn.

De Venus van Milo, dat is het wereldberoemde Griekse beeldhouwwerk. Zonder armen. En het staat te schitteren in het Louvre, naast de beeldhouwwerken met armen.  Daarom heeft het DELA Goedendoelenfonds het als symbool gekozen voor hun fonds met het thema ‘Onbeperkt!’

De Gouden Venus van Milo gaat naar de meest inspirerende Nederlander met een  verstandelijke, psychische of fysieke beperking, die het verschil uitmaakt voor de samenleving. Vorig jaar won Roos Prommenschenckel, die zich met haar foundation inzet voor een betere toegankelijkheid van het openbaar vervoer.

En nu komt er dus een nieuwe Gouden Venus van Milo aan. En die kun jij helpen uitkiezen. Uit de lijst met De Onbeperkte 100 kun je tot en met 15 september je favoriete kandidaat kiezen, jouw Gouden Venus van Milo.

Na het tellen van de stemmen ontvangt de nummer 1 op 30 september in Eindhoven de Gouden Venus van Milo 2017, samen met een prijs van € 10.000 die de winnaar mag inzetten voor zijn of haar goede doel. Voor de tweede en derde prijs, de Zilveren en Bronzen Venus van Milo, zijn prijzen van € 5000 en € 2500 beschikbaar.

Stemmen kan vandaag nog hier: www.goudenvenusvanmilo.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

“Zonder juist hulpmiddel verlies je je sportplezier”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×