Direct door naar content
Familie ochtend Veenhuizer Hoeven Heerhugowaard Noord afbeelding nieuwsbericht

Familie ochtend Veenhuizer Hoeven Heerhugowaard Noord

12 september 2017

Op zondag 24 September organiseert Stichting Veenhuizer Hoeven de laatste familie-ochtend van 2017!

Stichting Veenhuizer Hoeven biedt begeleid paardrijden aan voor mensen met een lichamelijke, geestelijke of visuele beperking. Wij willen graag iedereen de gelegenheid geven om te kunnen paardrijden. Voor een aantal mensen is het niet mogelijk om in een groep te rijden:

  • Soms omdat ze een heel uur niet volhouden (te intensief en te lang qua tijd),
  • Soms is een groep simpelweg te druk (ADHD, autistische mensen)
  • Soms omdat zij net iets meer willen dan wordt aangeboden, maar niet in een gewone les terecht kunnen (mensen met niet aangeboren hersenletsel, blinde en slechtziende mensen)
  • Of om welke andere reden dan ook.

Wij proberen deze mensen te helpen door paardrijden op maat aan te bieden, een ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. We organiseren al voor het derde jaar gratis familie-ochtenden. Deze ochtend is bedoeld voor gezinnen waarvan minimaal 1 persoon een beperking heeft, maar ook begeleiders met hun cliënten zijn welkom!  De laatste ochtend van 2017 wordt gehouden op:

Zondag 24 september van 10.00 tot 12.00 
Graag wel van te voren aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt! Volgend jaar organiseren we uiteraard weer deze gezellige ochtenden, hou onze facebook pagina maar in de gaten!

Aanmelden kan via de mail: info@veenhuizerhoeven.nl, of via Facebook. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.veenhuizerhoeven.nl, of via telefoonnummer: 06-37376332. De koffie staat klaar op: Veenhuizerweg 11b, 1704 DM Heerhugowaard Noord.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Paardrijden met een verstandelijke beperking? Bij speciale maneges raakt jouw kind vertrouwd met een paard

Zomer in eigen land: deze uitjes zijn heel toegankelijk!

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×