Direct door naar content
Badmintonclub GVO De Klup organiseert verschillende activtiteiten voor mensen met een beperking! afbeelding nieuwsbericht

Badmintonclub GVO De Klup organiseert verschillende activtiteiten voor mensen met een beperking!

22 september 2017

GVO de Klup organiseert verschillende activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo spelen zij elke week op de Homberg in Wijchen een potje badminton! Het doel is om sportief het weekend in te gaan. Gezelligheid staat voorop, iedereen kan zichzelf zijn en het maakt niet uit hoe goed je bent!

Wil jij meedoen?
Ben je 16 jaar of ouder? Vind je badminton leuk? Vind je het leuk om dit met een groep gezellige mensen te doen? Dan ben je meer dan welkom!

Wat heeft GVO de Klup te bieden
Iedere vrijdagavond (m.u.v. schoolvakanties) een gezelig uurtje badmintonnen. Er wordt geholpen met tips en trucs, maar het gaat er vooral om dat je gezellig samen sportief bezig bent. Je mag de eerste 3 keer geheel vrijblijvend meedoen. Wil je daarna lid worden? Schrijf je dan in op GVO de Klup. Dit kan via www.gvodeklup.nl.

Vrijwilligers
GVO de Klup is ook nog op zoek naar vrijwilligers die graag een handje helpen tijdens dit uurtje badmintonnen. Dus ben je sportief, enthousiast en heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan contact op met Ap Koek: 06-13972161.

Meer info
Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@gvodeklup.nl of bel naar 024-2060410.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×