Direct door naar content
Uniek Sport Festijn voor (voortgezet) speciaal onderwijs afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sport Festijn voor (voortgezet) speciaal onderwijs

27 september 2017

Op dinsdag 26 september organiseerde Uniek Sporten regio Arnhem een sportdag voor ruim 150 leerlingen van 14 scholen van De Onderwijsspecialisten. Er deden scholen mee van zowel SO als VSO en van zowel cluster 3 als cluster 4. Deze sportdag, genaamd Uniek Sport Festijn, werd gehouden op Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. 

Er werden 5 sporten aangeboden en stonden onder leiding van 5 sportaanbieders. De warming-up werd verzorgd door DansJeFit. Vervolgens deed iedere school twee van de vier sporten. Basketbal werd aangeboden door Batouwe Basketball, freerunning door GTV de Hazenkamp, boksen door Orhan Delibas en honk- en softbal door Arnhem Rhinos. De sportaanbieders kregen ondersteuning van 3e jaars studenten van CIOS Arnhem

In de pauze werd voor de sportaanbieders, studenten en vrijwilligers een lunch verzorgd. Deze lunch was perfect voorbereid door leerlingen van het Vierbeek College uit Oosterbeek. 

Kortom, een geslaagde dag mede door de prettige samenwerking met de sportaanbieders, CIOS Arnhem, Sportbedrijf Arnhem, EHBO en De Onderwijsspecialisten. 

Fotoverslag
Van deze dag zijn foto's en enkele filmpjes beschikbaar. Ga naar onze Facebook-pagina en bekijk ze daar. 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Hoe kies je een sport voor jouw kind met autisme?

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×