Direct door naar content
Sportmarkt in Den Haag afbeelding nieuwsbericht

Sportmarkt in Den Haag

03 oktober 2017

Tijdens de opening van het Beweegloket Den Haag op zaterdag 4 november 2017 vindt de sportmarkt plaats in het Sportcampus Zuiderpark. Het beweegloket is het loket dat Hagenaars met een beperking helpt een passende sport- of beweegactiviteit te vinden.

De sportmarkt is een speciale sportinstuif voor jong en oud met een beperking waarbij men in korte tijd op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of te komen kijken naar allerlei aangepaste sport- beweegactiviteiten, ook rolstoelsporten. Deelname en toegang zijn gratis.

De sportmarkt start om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur. De organisatie is in handen van Tandem Support en in samenwerking met de regionale sportaanbieders uit de Den Haag. De opening wordt door de wethouder sport verricht. In de zaal kan men vervolgens meegaan doen met oa. judo, atletiek, voetbal, korfbal, rolstoeldans, hockey, roeien en een wandelcircuit. Alle activiteiten worden in de zaal door middel van pictogrammen ondersteund.

Bel voor meer informatie naar 06-15519328 en klik hier voor aanmelding. Wie zich aanmeldt voor 30 oktober 2017 maakt kans op een iPod Nano. Deze wordt aan het einde verloot onder de deelnemers.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×