Direct door naar content
Open trainingen gewichtheffen voor mensen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Open trainingen gewichtheffen voor mensen met een beperking

03 oktober 2017

Harold en Adela Pijcke van North West Weightlifting Den Helder, zijn sinds kort gestart met gewichtheffen voor mensen met een beperking. Tijdens de lessen die plaatsvinden in de voormalige Nicolaaskerk in Den Helder, wordt er gewerkt aan lichaamshouding, coördinatie en zelfvertrouwen. Onder professionele begeleiding worden, waar mogelijk, grenzen verlegd, trainingen opgebouwd en staat plezier voorop.

North West Weightlifting is een trainingscentrum voor gewichtheffen waar alle doelgroepen terecht kunnen. Adela Pijcke is gediplomeerd trainer van de Nederlandse Gewichthef Bond en geeft trainingen aan beginners, gevorderden, topsporters uit andere sporten, ervaren crossfitters en wedstrijd gewichtheffers.

Daarnaast wil North West Weightlifting zich inzetten om mensen met een beperking te begeleiden in hun ontwikkeling. Heb je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en heb je altijd al eens willen gewichtheffen? Pak dan nu deze kans!

Om kennis te maken met gewichtheffen organiseert North West Weightlifting twee open trainingen. Tijdens de trainingen wordt op een leuke en ontspannen manier gekeken naar de mogelijkheden van een ieder en er is ruimte voor individuele aandacht.

Plezier en gezelligheid staan voorop en de lessen zijn tevens geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten. Het is prettig als er een begeleider meekomt zodat er altijd voldoende begeleiding aanwezig is.

‘’Er wordt niet gelijk met gewichten gewerkt maar eerst aan rompstabiliteit, spierspanning en coördinatie’’ aldus Adela.

Open trainingen

  • Zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 11.00 uur, locatie North West Weightlifting, Duinbrink 49, 1784 WC, Den Helder.
  • Zaterdag 4 november van 10.00 tot 11.00 uur, ’s Heeren Loo Julianadorp sportzaal ‘de Lier’, Eikenhout 100a 1787 RA Julianadorp.

Heb je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en wil je graag meedoen? Neem contact op met Adela Pijcke via info@northwestweightlifting.com of 06-83574846.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×