Direct door naar content
Geslaagde aftrapbijeenkomst Uniek Sporten regio 's-Hertogenbosch en Meierij afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde aftrapbijeenkomst Uniek Sporten regio 's-Hertogenbosch en Meierij

09 oktober 2017

Afgelopen woensdag 4 oktober was het dan zover: de feestelijke aftrap van Uniek Sporten regio 's-Hertogenbosch en Meierij bij Hockeyclub Den Bosch. Na twee jaar regionaal samenwerken onder de noemer "SpecialSport", was het tijd om de krachten te bundelen met Fonds Gehandicaptensport. 

Onder toeziend oog van sporters, trainers, organisatoren, buurtsportcoaches en andere belangstellenden, zetten de wethouders van de gemeenten Boxtel, Haaren, Heusden, 's-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel en Vught  hun handtekening  onder de samenwerkingsovereenkomst. Daarmee was de overstap van SpecialSport naar Uniek Sporten een feit.

Het overige programma bestond uit een korte terug (- en vooruit)blik door regioconsulent Luc van Eerd, sporters en buurtsportcoaches aan het woord, een quiz aangepast sporten, presentatie website Uniek Sporten door Arjo Wijnhorst en een wedstrijdje hockey tegen het LG-team van HC Den Bosch.

Alle aanwezigen deelden het belang van het voortzetten en verstevigen van de regionale samenwerking,met Uniek Sporten als landelijk platform. Om zo nog meer mensen met een handicap aan het sporten te krijgen en houden.

Bekijk hier de foto's van de bijeenkomst.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×