Direct door naar content
Lauren  (21) met één arm heeft een wel héél grappig Tinder-profiel afbeelding nieuwsbericht

Lauren (21) met één arm heeft een wel héél grappig Tinder-profiel

09 oktober 2017

Bijna een jaar geleden verloor Lauren een arm door een brommerongeluk. Eerst vond ze grappen maken over haar ene arm not done. Nu drijft ze er zelf de spot mee op social media.

Een jaar geleden reed Lauren behoorlijk snel op haar brommer. Ze verloor de controle, vloog door de lucht en raakte met haar arm een verkeersbord. Haar enige geluk in dit drama: de agent die als eerste ter plaatse was, had net zijn tourniquet-training afgerond. Terwijl hij haar arm afbond die er grotendeels door het verkeersbord was afgesneden, vroeg Lauren hem of ze doodging. “Nee, het komt goed”, zei de agent. Sinds ze zonder rechterarm door het leven moet, vind ze haar heil in social media. “In het begon vond ik grappen nog niet oké, tot ik ze zelf begon te maken.” 

Op Twitter deelt ze bewust foto’s van zichzelf waarop duidelijk te zien is dat ze maar één arm heeft. “Ik heb het nooit echt verborgen. Mensen zien het niet vaak, dus ik krijg een hoop persoonlijke berichtjes van mensen met een lichamelijke handicap die zeggen dat ze er veel aan hebben.”

Net als veel leeftijdgenoten zit Lauren ook op Tinder. Omdat ze overduidelijk een ledemaat mist, besloot ze de ‘roze olifant in de kamer’ maar gewoon te adresseren in haar Tinder-bio. En dat deed ze op hilarische wijze: 

‘Job title: arms dealer

Face 10/10
Body 9/10
Personality 20/10
Arms 1/2

Ze geeft toe dat ze een borrel op had toen ze haar bio invulde en ze kon zich de volgende dag dan ook niet meer herinneren dat ze dat gedaan had. Tot ze van iemand een screenshot ontving met de vraag of zij dat was. “En ik dacht: ‘shit, ik geloof het wel’.”

Dat screenshot werd gedeeld op Twitter en ging binnen korte tijd viraal. Vervolgens regende het huwelijksaanzoeken. “Sommige mensen voelen zich schuldig omdat ze er om moeten lachen, maar dat wil ik niet. Ik heb de grap gemaakt, het is grappig.”

Foto op Tinder van Lauren

Reactie op TinderBron: Buzzfeed

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×