Direct door naar content
AV de Liemers doet mee aan de Rabobank Clubkas campagne voor RaceRunning afbeelding nieuwsbericht

AV de Liemers doet mee aan de Rabobank Clubkas campagne voor RaceRunning

12 oktober 2017

Op dinsdag 3 oktober is de Rabobank gestart met de clubkas campagne 2017. Deze actie, speciaal voor verenigingen en stichtingen die aangesloten zijn bij de Rabobank is een laaiend succes onder verenigingen en stichtingen. Heb je een rekening bij de Rabobank lees dan snel verder!

Alle klanten van Rabobank hebben 5 stemmen gekregen voor de deelnemende verenigingen en stichtingen. Al deze stemmen zijn geld waard, Rabobank Arnhem en omstreken heeft een bedrag van €150.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van de Rabobank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Atletiekvereniging de Liemers is helaas klant bij de ING bank, maar Stichting de Liemers breedtesport (de exploitant van het clubgebouw) is wel lid van de Rabobank. Daarom roepen wij als vereniging en stichting jou op om te stemmen op Stichting de Liemers Breedtesport. Het opgehaalde geld zal gebruikt worden voor het nieuwe sportaanbod Racerunning. Een racerunner kost rond de €2000,- de bijdrage van de Rabobank Clubkas campagne is dus een welkome aanvulling. 

Ga naar de website van Rabobank Arnhem e.o. en breng je stem uit! Stemmen kan t/m maandag 16 oktober 2017.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×