Direct door naar content
Meisje dat geboren werd zonder armen voedt zichzelf afbeelding nieuwsbericht

Meisje dat geboren werd zonder armen voedt zichzelf

11 november 2017

Toen Elmira Knutzen op Facebook een video deelde van haar peuterdochter, had ze nooit kunnen vermoeden dat die video 78 miljoen keer bekeken zou worden. De kleine Vasilina uit Rusland werd geboren zonder armen. Het meisje heeft zichzelf aangeleerd te eten met haar voetjes. En dat is niet alleen heel knap, maar ziet er ook vrij bijzonder uit.

In de video is te zien hoe Vasilina in diepe concentratie een vork tussen de tenen van haar rechtervoet klemt en zo een stuk aardappel naar haar mond navigeert. Het lukt niet meteen helemaal, maar ze is vastberaden. Poging twee loopt dan ook vlekkeloos - met een lenigheid waar je ‘u’ tegen zegt brengt ze zo haar voet richting mond.

We zijn niet de enige die onder de indruk zijn van haar skills. De video is al 1,7 miljoen keer gedeeld en kon rekenen op 570 duizend likes. “Je denkt misschien dat je problemen en uitdagingen hebt in het leven. Denk twee keer na en bid om de beperkingen in je leven te overkomen. Geef nooit de hoop op. Dat doet dit meisje ook niet”, schrijft iemand. En zo is het maar net.

Bron: Redbookmag.com

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Deze sporten doen jullie nu thuis of buiten

Probeer roeien met jouw beperking!

Jetze Plat wint indoor triatlon Rotterdam

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×