Direct door naar content
Introductiebijeenkomst Padel Plus voor mensen met een beperking bij TPV Dukenburg Smash  afbeelding nieuwsbericht

Introductiebijeenkomst Padel Plus voor mensen met een beperking bij TPV Dukenburg Smash

17 oktober 2017

Onder de naam Padel Plus zal wekelijks een speciale groep gaan bewegen op de padelbaan bij TPV Dukenburg Smash. Centraal hierbij staat plezierbeleving, door middel van sport en bewegen, samen met anderen, op een manier zoals dat voor jou past.  

Voor wie?
Padel Plus is voor jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking, de locatie is tevens rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om met andere deelnemers op de baan om te gaan.

Wat heeft TPV Dukenburg Smash te bieden?
Iedere woensdagavond kun je trainen onder begeleiding van deskundige trainers. Zij zullen een beweegmoment creëren waar iedereen op zijn eigen niveau aan deel kan nemen. Op basis van het aantal deelnemers en ieders specifieke mogelijkheden en wensen, wordt verder vorm gegeven aan de inhoud van de trainingen. Waar nodig in samenspraak met ouders/verzorgers of begeleiders. De trainingen vinden plaats op de splinternieuwe padelbanen. Materialen zijn beschikbaar via de club. Je mag eerst 3 keer trainingen vrijblijvend meedoen, daarna bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Kom naar de introductiebijeenkomst op zaterdag 11 november!
Iedereen die interesse heeft, vrijblijvend een kijkje wil komen nemen of eens wil proberen of het wat voor je is, is van harte welkom op de introductiebijeenkomst op zaterdag 11 november van 11.00-12.00uur. Het tennispark is gelegen aan Staddijk 125 in Nijmegen.

Het programma:

  • Ontvangst met koffie en thee.

  • Korte rondleiding en demo op de padelbanen. Als je het leuk vindt mag je zelf proberen een balletje te slaan!

  • Afsluiting met ruimte voor vragen en eventueel aanmelden voor de gratis proeflessen.

Ben je erbij?
Het is fijn voor ons om vooraf te weten wie er komen, stuur daarom een mailtje naar tpvdukenburg.plus@gmail.com of bel 06-48075339  als je erbij bent. Ook voor vragen en/of opmerkingen zijn we bereikbaar via deze contactgegevens. Of kijk op www.tpvdukenburg.nl.

Vrijwilligers gezocht
Padel Plus zoekt nog enkele vrijwilligers en/of begeleiders voor deze nieuwe trainingsgroep. Interesse? Stuur een e-mail naar: tpvdukenburg.plus@gmail.com.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×