Direct door naar content
Activiteitengroep voor jongeren met een beperking in Ouder-Amstel afbeelding nieuwsbericht

Activiteitengroep voor jongeren met een beperking in Ouder-Amstel

02 november 2017

In november start Coherente, samen met een aantal jongeren met een licht-verstandelijke beperking, een activiteitengroep in Ouder-Amstel. Het doel is om kennis te maken met verschillende sporten, maar natuurlijk ook het ontmoeten van andere jongeren. Cindy is één van de initiatiefneemsters en wil graag het volgende met ons delen:

‘’Ik ben Cindy (25 jaar) en ik heb een licht verstandelijke beperking. Eerst ging ik vaak mee met georganiseerde uitstapjes. Toen deze organisatie er een jaar geleden mee stopte heb ik besloten om met deze groep verder te gaan. Ik organiseer nu zelf uitstapjes en activiteiten, waar iedereen veel plezier aan beleefd.

Het leek mij erg leuk om ook zo’n groep op te richten voor jongeren uit Ouder-Amstel met een (licht) verstandelijke beperking. Het lijkt mij leuk om met die groep verschillende activiteiten te doen gericht op een sport. De eerste keer dat we iets sportiefs gaan doen is woensdag 1 november van 18:30-20:00 uur. We gaan met een groepje jongeren bowlen, zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Lijkt het je ook leuk om mee te gaan, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lesley Zeinstra via Coherente: 020-4963673. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Update (2-11-2017):
Woensdag 1 november was de eerste sportieve activiteit voor de O'JA groep, watstaat voor Ouder-Amstelse Jongeren Actief. De groep leerde elkaar kennen op de bowlingbaan en heeft enthousiast met elkaar gebowld. Na afloop werd er nog wat gekletst en heeft Cindy een Facebookgroep aangemaakt voor de volgende activiteit. De hele groep kijkt uit naar de volgende sportieve activiteit en om meer jongeren te ontmoeten.

Ben jij een jongere met een (lichte) beperking en woonachtig in Ouder-Amstel? Mail naar l.zeinstra@coherente.nl voor meer informatie over O'JA of bel 020 - 496 36 73.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×