Direct door naar content
NMHC G-hockey zoekt nog leden! Kom jij ons team versterken? afbeelding nieuwsbericht

NMHC G-hockey zoekt nog leden! Kom jij ons team versterken?

18 oktober 2017

Teams
Inmiddels is de groep g-hockeyers gegroeid en hebben we ongeveer 22 leden verdeeld over twee groepen. Deze twee groepen trainen iedere week apart van elkaar en zijn ingedeeld naar niveau. Van deze twee groepen zijn er een paar hockeyers die alleen trainen (trainingsleden), maar bijna allemaal spelen ze op een zaterdag competitiewedstrijden tegen andere g-hockeyteams in de regio. In de poule zitten ongeveer 5 andere g-hockeyteams en per seizoen zijn er ongeveer tien competitiewedstrijden.

Training
Iedere woensdagmiddag traint team 1 van 17.00-18.00 uur  en team 2 van 17.15-18.15 uur op veld 4 op het complex van N.M.H.C. ‘Nijmegen’ aan de d'Almarasweg 37 in Nijmegen. De training wordt gegeven door twee enthousiaste trainers die hulp krijgen van stagiaires van de sportopleiding. Ook is er soms een keeperstrainer die de keepers speciale training geeft.

In de winterstop zijn de velden vaak bevroren en kunnen we niet buiten trainen. Om goed voorbereid de winterstop uit te komen, gaan we in februari zaalhockeyen in een sporthal. Deze sporthal ligt aan de overkant van de straat van de hockeyvelden. 

Activiteiten
Naast het hockeyen organiseren we ieder jaar ook spelersbijeenkomsten, teamuitjes, clinics van dames 1 of heren 1 van N.M.H. C. ’Nijmegen’ en spelen we een of meerdere toernooien. De activiteiten van dit jaar zijn terug te vinden in de jaarkalender die aan iedere g-hockeyer per mail wordt toegezonden.

Kom jij onze teams versterken?
We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus ben jij (licht) verstandelijk beperkt, ouder dan 12 jaar en lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je dan nu aan voor 3 gratis proeftrainingen! Stuur een mail met je naam, leeftijd en hockeyervaring naar ghockey@nmhc.nl.

Na deze drie proeftrainingen kijken we samen of de trainingen goed zijn bevallen. Als je het leuk vindt en je komt bij ons spelen, beslissen we samen welk team het beste bij je past.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×