Direct door naar content
Zwemgroep NAH zoekte nieuwe leden afbeelding nieuwsbericht

Zwemgroep NAH zoekte nieuwe leden

30 oktober 2017

Elke twee weken kunnen mensen met NAH zwemmen onder deskundige begeleiding van zwemdocent/ bewegingsagoog  Elbert van Mourik,  in het aangepaste zwembad van Hotel Spelderholt te Beekbergen. Momenteel hebben we ruimte voor nieuwe leden. We streven naar een groep van 15 zwemmers.

Bewegen is belangrijk voor iedereen
Gewoon meedoen bij reguliere zwemverenigingen is nog niet zo gewoon voor mensen met NAH. Voldoende bewegen is ook voor mensen met NAH van belang. Het is goed voor je gezondheid, het vergroot het zelfvertrouwen en het is natuurlijk ook gewoon leuk. Daarnaast biedt de zwemactiviteit mogelijkheden om andere mensen, met NAH, te ontmoeten.

Mensen met NAH worden vaak geconfronteerd met het feit dat er nauwelijks gelegenheden zijn waar men lotgenoten kan treffen voor activiteiten, gezelligheid en ontmoeting. Daarom organiseert Hersenletsel.nl – werkgroep Apeldoorn in samenwerking met beweegschool 4 Fun Fit al enige jaren deze zwemactiviteit. De lessen zijn aangepast aan de mogelijkheden van mensen met NAH. Speciaal voor een ieder die niet kan zwemmen zijn er  REHA zwemvesten aanwezig . Hierdoor is het mogelijk dat iedereen de voordelen van water en bewegen kan ervaren. Vanuit MEE Veluwe wordt dit zwemproject ondersteund.

Informatie
Wanneer: elke tweede en vierde donderdag van de maand van 18.45 – 19.45 uur. Plaats: Zwembad Hotel Spelderholt, Spelderholt 9 te Beekbergen. Informatie / opgave: Gerrie van de Hel, T 055 366 61 74, E gerrie.vd.hel@kpnmail.nl of Elbert van Mourik, T 06 267 514 99 E  info@4funfit.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×