Direct door naar content
Zwemclinic tijdens het Open Nederlands Kampioenschap korte baan in Hoofddorp afbeelding nieuwsbericht

Zwemclinic tijdens het Open Nederlands Kampioenschap korte baan in Hoofddorp

01 november 2017

Wil jij aanwezig zijn bij het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) korte baan zwemmen in Hoofddorp en mee doen met een spetterende zwemclinic? Op vrijdag 22 december vindt het ONK plaats in het Sportcomplex Koning Willem Alexander. Vereniging ZPCH en de KNZB bieden zwemmers met een beperking de mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke zwemclinic.

De clinic zal plaatsvinden tussen 13.30 – 16.00 uur. De exacte tijd is nog niet bekend, maar de clinic zal ongeveer een uurtje duren. Waarschijnlijk zal de bondscoach van de Paralympische zwemmers aanwezig zijn om je tips te geven over je zwemtechniek en er worden verschillende zwemoefeningen gedaan. Na de clinic ben je van harte welkom om op de tribune de wedstrijden te bekijken van de Nederlandse topzwemmers.

Om je op te geven kun je een mailtje sturen naar Wout Werker, via wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers en vol = vol. Om mee te kunnen doen aan de clinic moet je wel in het bezit zijn van een zwemdiploma.   

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Aangepast judo is weer mogelijk!

Filmtip: ‘In Front of the class’

Eerste Paralympische game komt eraan!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×