Direct door naar content
Gratis zwemdag voor mensen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Gratis zwemdag voor mensen met een beperking

06 november 2017

In samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert Team Sportservice provincie Utrecht een zwemdag voor mensen met een beperking. Op vrijdag 29 december vanaf 10.00 uur zijn kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). De ochtend staat in het teken van lekker samen bewegen en plezier maken. Aanmelden kan tot 22 december via www.teamsportservice.nl/provincieutrecht (klik dan op actueel).

Programma
Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur, maar kunnen ook meedoen aan twee workshops. Om 10.30 uur staat een workshop aquarobics op het programma en om 11.10 uur aquabootcamp. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is. Ook zijn tijdens de zwemdag een aantal verenigingen die een samenwerking hebben met het Veenweidebad aanwezig om hun aangepaste sportaanbod onder de aandacht te brengen.

Gratis toegang
Lekker samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. Andere extra personen of begeleiders dienen een zwemkaartje te betalen.

Meer informatie
Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel via 06 10979770 of elzemieke.van.empel@sportserviceprovincieutrecht.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan contact met haar worden opgenomen. Aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/provincieutrecht (klik dan op actueel).

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×