Direct door naar content
Apenkooien voor G-teams afbeelding nieuwsbericht

Apenkooien voor G-teams

03 november 2017

Turnoss organiseert op 3 & 4 januari voor de 6e keer de Osse apenkooi kampioenschappen. De afgelopen edities waren alleen toegankelijk voor leerlingen uit het regulier basisonderwijs, maar daar komt vanaf dit jaar verandering in. Speciaal voor jongeren met een verstandelijke beperking en voor jongeren met een andere soort beperking, waardoor ze niet in het regulier onderwijs zitten, wordt er dit jaar ook een G-editie gehouden. Deze zal plaats vinden op woensdag 3 januari. De exacte tijden worden pas bekend gemaakt nadat alle inschrijvingen binnen zijn.  
 
Gezien de doelgroep is het alleen mogelijk in te schrijven met een volledig team en een teambegeleider die de kinderen kent. We hopen op voldoende animo, zodat we ook voor deze jongeren een leuk kampioenschap kunnen organiseren. 
 
Een G-team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 jongeren in de leeftijd 6 t/m 16 jaar. Na inschrijving ontvangt u een mail met verdere informatie omtrent de betaling. Pas nadat de betaling gedaan is, is het team officieel ingeschreven. Kosten bedragen 20,- euro per team. Kijk voor meer informatie op www.turnoss.nl en schrijf je in.  
 
Mogelijk zal er in een later stadium gevraagd worden om verdere informatie omtrent de leeftijd van de verschillende deelnemers. Bij voldoende animo, proberen we de wedstrijden zo in te plannen dat de iets oudere sporters niet tegen de allerkleinste worden ingedeeld, maar dat zal geheel afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen. 

Wil je liever voetballen of dansen in de kerstvakantie? Dat is ook mogelijk!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×