Direct door naar content
Keep it Cool, Toine van Peperstraten! afbeelding nieuwsbericht

Keep it Cool, Toine van Peperstraten!

21 november 2017

Ken jij het SBS-6 programma ‘Keep it Cool?’ Vanavond 21.30 uur is het kijken zéker de moeite waard, want dan strijdt sportpresentator Toine van Peperstraten voor een doel waar jij wat aan hebt.

Toine: “Ik speel voor Fonds Gehandicaptensport. Deze organisatie zorgt ervoor dat ook mensen met een beperking kunnen sporten. Sporten geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je mee doet in de maatschappij. Iets waar ik Fonds Gehandicaptensport graag bij help met deze prijs.” 

In Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit SBS6-programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of zij speelt daarbij niet tegen een concurrent, de voornaamste tegenstander is de eigen hartslag. Want hoe cooler je blijft, hoe meer er te winnen valt. De BN’ers die meedoen aan Keep it cool zijn Toine van Peperstraten, Giel Beelen, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Jamai, Babette van Veen, Simon Keizer en Maan. 

Voor elke vraag of opdracht krijgt de gast 200 hartslagen. Elke overgebleven hartslag is geld waard. En hoe meer hartslagen er overblijven, hoe meer er te winnen valt voor een goed doel gesteund door de De VriendenLoterij. Vanavond speelt Toine dus voor ons. Go, Toine! We zijn heel benieuwd hoe goed je het doet.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Ik wil anderen laten zien wat mogelijk is”

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×