Direct door naar content
December: hét moment om een goede balans te vinden tussen de megadrukte en trainen afbeelding nieuwsbericht

December: hét moment om een goede balans te vinden tussen de megadrukte en trainen

13 december 2017

Halve marathon is een feit!
De inschrijving voor de halve marathon van Haren is gelukt! Nu is er geen weg meer terug, 10 maart 2018 is het dé dag, van mijn allereerste halve marathon. Spannend, ontzettend leuk. Wat een geweldige nieuwe uitdaging. 

Jullie snappen dat de komende maanden veel training van mij gaat vragen. In aanloop naar de halve marathon die ik met mijn allereerste buddy Elsemieke ga lopen, zal ik met mijn huidige buddy Andy een paar voorbereidende wedstrijden lopen. Met alle feestdagen is deze stok achter de deur hard nodig om mijn doel te behalen.

Voorbereiding…
Aankomende zondag, 17 december, loop ik in het stadspark een 10 kilometer wedstrijd. De eerste week van februari staat de 10EM van Apeldoorn op het programma met de loopgroep, dat wordt de derde keer dat ik samen met Andy de lange afstand van 16,1 kilometer afleg. Wat voel ik me toch vereerd dat hij steeds weer bereid is om tijdens deze lange afstanden te zorgen dat we samen veilig de finishlijn bereiken. Stap voor stap ga ik de komende weken de kilometers uitbreiden. Tot nog toe liggen we mooi op schema.

Decemberdrukte
December is een megadrukke maand met de Sint die zijn verjaardag komt vieren, 4 verjaardagen in de schoonfamilie, een 40-jarige bruiloft, kerst en oud en nieuw. Op school van de kinderen is het ook een drukte van belang met een intocht van de lieve goede Sint, kerstfair, kerstviering en voorstellingen. Dan laat ik de verjaardagen van vrienden nog achterwege!

Deze drukke decembermaand is het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen trainen en alle afspraken. Verjaardagen, kerst, oud en nieuw… Daarnaast is het spannend te vernemen wat de nieuwe medicatie voor mijn ogen (Dexamethason) op het lichaam gaat doen. We zullen het gaan ervaren.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne decembermaand met veel mooie en warme dagen samen met de mensen van wie je houdt.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×