Direct door naar content
Sneeuwdag voor mensen met verstandelijke beperking (skiën, zitskiën en sleeën) afbeelding nieuwsbericht

Sneeuwdag voor mensen met verstandelijke beperking (skiën, zitskiën en sleeën)

05 januari 2018

Sneeuwdag voor kennismaking met wintersport
Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking

Heb jij altijd al eens willen (zit)skiën? Vind je het leuk om van een heuvel te sleeën of lekker in de sneeuw te spelen? Houd je van snelheid? Vind je het leuk om eens iets nieuws te proberen? Dan is de Sneeuwdag iets voor jou!

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert Stichting Onbeperkt Doen voor de zesde keer de Sneeuwdag. De Sneeuwdag is een dag waarop mensen met een verstandelijke beperking kunnen kennismaken met wintersport. Het is voor alle leeftijden, vanaf 4 jaar. Voor de Sneeuwdag moet je je van tevoren opgeven. Hierbij kun je kiezen uit:

  • Skiles: Je krijgt skiles in een groepje van een skileraar en wordt geholpen door een vrijwilliger die er speciaal voor jou is.
     
  • Zitski-ervaring: Je mag gaan zitten in een zitski en een professionele zitski-begeleider skiet met jou naar beneden. Zitskiën is ook geschikt voor mensen die niet / minder mobiel zijn.
     
  • Sleeën: Je kunt alleen of samen met iemand op een slee of opblaasband naar beneden glijden vanaf de sneeuwhelling.

De Sneeuwdag vindt plaats in SnowPlanet, in Velsen-Zuid(net boven Haarlem). Wil je meer weten over de Sneeuwdag of opgeven (dit kan tot 31 maart)? Kijk dan op www.sneeuwdag.nl. Je kunt ons ook volgen op www.facebook.com/sneeuwdag.

De Sneeuwdag wordt gesponsord door: Stichting Aviom, SnowPlanet, Printhuis, Stichting Ski-Uniek, BVE Fotografie, Mary Kouwenhoven Fotografie, Alexander van der Kuijl – IT consultant, De Timmerfabriek, O’Neill, Megan McNulty, Kenn-IT, Emotieboek en PlayActive.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×