Direct door naar content
Gratis Fitheidstest voor 55-plussers Doesburg afbeelding nieuwsbericht

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers Doesburg

09 januari 2018

Voor de gemeente Doesburg organiseert Doesburg Beweegt in samenwerkingen met de Gelderse Sport Federatie (GSF) op zaterdag 17 februari 2018 een gratis fitheidstest voor Doesburgse 55-plussers. Vanaf 9.00 uur tot maximaal 16.00 uur kunnen geïnteresseerden zich laten testen bij sporthal Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 12 februari 2018 via www.maxvitaal.eu

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot en met 80 jaar ontvangen in januari een brief waarin men wordt uitgenodigd voor de fitheidstest. In deze brief en op de website www.doesburgbeweegt.nl kunt u meer informatie vinden. 
Opgeven voor de fitheidstest kan op de website www.maxvitaal.eu, wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer. 

Vrijwilligers
Om de fitheidstest, net als voorgaande jaren, tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens de fitheidstest. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met Ward Terpstra via onderstaande contactgegevens.  

Vragen
Mocht u vragen hebben over de fitheidstest, het zijn van vrijwilliger of activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via 06 372 83 518 of via e-mailadres ward@doesburgbeweegt.nl.
 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×