Direct door naar content
Clinic bij de Recreatiesportgroep Huizen afbeelding nieuwsbericht

Clinic bij de Recreatiesportgroep Huizen

15 januari 2018

Recreatiesportgroep Huizen biedt wekelijks verschillende sporten en beweegvormen aan en kenmerkt zich door een gezellige, fanatieke groep sporters die elkaar ondersteunt. Matthijs van Brussel, de sportleider, houdt tijdens de lessen rekening met ieders mogelijkheden. Elke sport of beweegactiviteit weet hij zo aan te passen dat deze voor iedereen toegankelijk is. De recreatiesportgroep richt zich vooral op mensen met vermoeidheidsklachten en op mensen die moeite hebben met het meekomen met een reguliere sportvereniging. Ook mensen met neurologische of lichamelijke beperking zijn van harte welkom (rolstoelgebonden en niet-rolstoelgebonden).

Op zaterdagochtend tussen 12:00 en 13:00 uur geeft Matthijs les in Sporthal de Baat in Huizen. Vanaf februari start er ook een groep op maandagavond tussen 20:30 en 21:30 uur in Sporthal de Baat in Huizen. Op maandagavond 5 februari zal de eerste les zijn en deze is in de vorm van een clinic/kennismakingsles. Iedereen is welkom om gratis en vrijblijvend mee te komen sporten/bewegen. Deelname aan de clinic is gratis! De clinic is in Sporthal de Baat, Ijsselmeerstraat 3-B in Huizen.

Mocht je maandagavond 5 februari niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar wil je op een ander moment je sportieve grezen verkennen? Dan ben je op een andere maandagavond ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of contact opnemen met Matthijs van Brussel via 06-52293347 of thijsvanbrussel@hotmail.com.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Zonder juist hulpmiddel verlies je je sportplezier”

Speel jij straks rolstoelrugby bij TeamNL?

Barbie gaat paralympisch zitskiën!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×