Direct door naar content
X-Toppers en buddy's gezocht | Nijmeegse Vierdaagse  afbeelding nieuwsbericht

X-Toppers en buddy's gezocht | Nijmeegse Vierdaagse

25 januari 2018

De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder begeleiding van buddy’s en door het aanbieden van een compleet arrangement. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. In het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s.

Het programma Iedereen kan sporten, dat uitgevoerd wordt door MEE Noord en Midden Limburg, stimuleert sport en bewegen voor mensen met een beperking. Zij organiseren dit jaar voor de 8e keer deelname door mensen met een beperking aan de Vierdaagse en bieden de deelnemers de nodige extra’s die meedoen mogelijk maakt.

Ben jij de X-Topper die we zoeken?
Wil jij graag de Nijmeegse Vierdaagse lopen maar kun jij dit vanwege je beperking niet alleen? Dan ben jij de X-Topper die we zoeken! Onder begeleiding van een buddy kun je mee doen. Daarnaast zijn we op zoek naar buddy’s, vrijwilligers en sponsoren om dit mooie project te ondersteunen. Een uniek evenement die je niet wil missen!

Wil je je aanmelden of heb je vragen en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@iedereenkansporten.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: