Direct door naar content
Doe mee met 50+ Sportief (ook met een handicap)  afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met 50+ Sportief (ook met een handicap)

01 februari 2018

Fitheidstest en sport- en beweegactiviteiten voor 50-plussers 
Bent u 50 jaar of ouder? Wilt u graag meer bewegen, andere mensen ontmoeten en kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten? Meld u dan aan voor 50+ Sportief: een sport- en beweegprogramma voor alle 50-plussers in de gemeente Renkum. Het programma start op zaterdag 10 februari met een fitheidstest en is ook toegankelijk voor mensen met een handicap. 

Fitheidstest op 10 februari
Op zaterdagochtend 10 februari kunt u in de sporthal aan de Dalweg in Doorwerth meedoen aan een fitheidstest. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen van 50 jaar en ouder. Wij testen u onder andere op uithoudingsvermogen (via een wandeltest), lenigheid, kracht en reactievermogen. Ook meten wij uw bloeddruk, lengte gewicht en het vetpercentage. Na afloop bespreekt een fysiotherapeut in een kleine groep de resultaten met u. Vervolgens staan de buurtsportcoaches van het Sport- en Beweegteam voor u klaar om u te informeren over de verschillende sport- en beweegactiviteiten waarmee u kennis kunt maken. 

Sport- en beweegtraject
In een periode van drie maanden kunt u deelnemen aan één of meerdere sport- en beweegactiviteiten die door verschillende sport- en beweegorganisaties worden aangeboden. Dit kennismakingsaanbod vindt u in een boekje dat u na de fitheidstest meekrijgt. Ontdek zo welke vorm van sport of beweging het beste bij u past.  

Meedoen of meer informatie?
Kijk voor meer informatie over 50+ Sportief op www.renkum.nl/sport en meld u uiterlijk 3 februari aan bij buurtsportcoach Hans Kap op (06) 51 63 94 30. Of mail naar h.kap@renkum.nl

Over 50+ Sportief
50+ Sportief wordt georganiseerd door het Sport- en Beweegteam van de gemeente Renkum in samenwerking met vertegenwoordigers van:

  • Tennisvereniging LTC Harten
  • OSV Onder Ons
  • 50+ Sport en Spel 
  • 50+ Docenten
  • De Gelderse Sport Federatie 
Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×