Direct door naar content
Pigeons On Wheels: eerste toernooidag   afbeelding nieuwsbericht

Pigeons On Wheels: eerste toernooidag

01 februari 2018

Basketbalvereniging Pigeons bestaat dit jaar 40 jaar. 40 jaar waarin enorm veel jongens en meisjes/ mannen en vrouwen zijn gaan basketballen met enorm veelpassie en plezier! Dat is waar Pigeons voor staat! Iedereen die wil basketballen is bij Pigeons aan het juiste adres. En vanaf heden geldt dat ook voor mensen met een lichamelijke beperking/ belemmering.

Medio 2017 is Pigeons gestart met een aantal enthousiaste basketballers aan het avontuur Pigeons On Wheels. Het team is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een prachtig rolstoelbasketbalteam dat vanaf dit jaar ook in de Nederlandse rolstoelbasketbalcompetitie wedstrijden gaat spelen!  

Omdat het team Pigons On Wheels halverwege het seizoen instroomt in de competitie, wordt er gespeeld buiten mededinging van de prijzen. Dit jaar gebruikt het team dan ook om wedstrijdritme op te bouwen zodat ze volgend jaar vanaf de start van het speelseizoen direct voor de prijzen mee kunnen spelen! Om het grote publiek kennis te laten maken met rolstoelbasketbal heeft Pigeons een geweldig rolstoelbasketbaltoernooi georganiseerd waarin verschillende teams uit de competitie naar Duiven komen voor een eerste krachtmeting tegen de rolstoelbasketballers uit Duiven! 

Lijkt het jou leuk om een rolstoelbasketbalwedstrijd te zien, kom dan 17 februari om 13.30 naar Triominos in Duiven voor het allereerste rolstoelbasketbaltoernooi van Pigeons On Wheels. De entree is gratis.

Voor meer informatie kijk op www.depigeons.nl of bezoek de facebookpagina: facebook.com/Pigeons-Basketbal
 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×