Direct door naar content
Uniek Sporten Uitleen in Noord-Brabant afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Uitleen in Noord-Brabant

06 februari 2018

Iedereen weet het! Sport en bewegen houdt je fit. En het geeft plezier. Maar wat als je vanwege een handicap niet de sport kunt beoefenen die bij jouw past? En waar kun je eventueel de benodigde sporthulpmiddelen vinden? 

Per 1 november is Uniek Sporten Uitleen voor de inwoners van de provincie Noord-Brabant beschikbaar. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een handicap door de laagdrempelige beschikbaarheid van sportvoorzieningen, vanuit een uitleenpool, in staat worden gesteld om uit het brede aanbod van sporten uiteindelijk die sport te kiezen die het beste bij hen past. Denk hierbij aan sportrolstoelen, courtrolstoelen, handbikes en elektrische hockeyrolstoelen.

Het regioloket Uniek Sporten brengt het aangepaste sport – en beweegaanbod voor mensen met een beperking bij elkaar. Regiocoach Justin Hendriks is verheugd dat via Uniek Sporten Uitleen deze doelgroep op laagdrempelige wijze een sporthulpmiddel kunnen proberen.

Uniek Sporten Uitleen is meer dan alleen een product, het is een mobiliteitsgarantie. Men krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op de wensen van de klant, en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar. Ze komen de handbike zelfs thuis afleveren.

Wil jij gebruik maken van de diensten van Uniek Sporten Uitleen of gewoonweg wat meer informatie ontvangen. Neem dan contact op met regiocoach Uniek Sporten Noordoost Brabant genaamd Justin Hendriks

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Probeer Para-ijshockey tijdens clinic

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×