Direct door naar content
Wheels2Sport afbeelding nieuwsbericht

Wheels2Sport

06 februari 2018

Iedereen weet het! Sport en bewegen houdt je fit. En het geeft plezier. Maar wat als je vanwege een handicap niet de sport kunt beoefenen die bij jouw past? En waar kun je eventueel de benodigde sporthulpmiddelen vinden? Per 1 november is Wheels2sport voor de inwoners van de provincie Noord – Brabant beschikbaar. Wheels2Sport zorgt ervoor dat mensen met een handicap door de laagdrempelige beschikbaarheid van sportvoorzieningen, vanuit een uitleenpool, in staat worden gesteld om uit het brede aanbod van sporten uiteindelijk die sport te kiezen die het beste bij hen past. Denk hierbij aan sportrolstoelen, courtrolstoelen, quad rugby rolstoelen, handbikes en elektrische hockeyrolstoelen.

Wheels2sport (website)
Iedereen weet het! Sport en bewegen houdt je fit. En het geeft plezier. Maar wat als je vanwege een handicap niet de sport kunt beoefenen die bij jouw past? En waar kun je eventueel de benodigde sporthulpmiddelen vinden?

Per 1 november is Wheels2sport voor de inwoners van de provincie Noord – Brabant beschikbaar. Wheels2Sport zorgt ervoor dat mensen met een handicap door de laagdrempelige beschikbaarheid van sportvoorzieningen, vanuit een uitleenpool, in staat worden gesteld om uit het brede aanbod van sporten uiteindelijk die sport te kiezen die het beste bij hen past. Denk hierbij aan sportrolstoelen, courtrolstoelen, quad rugby rolstoelen, handbikes en elektrische hockeyrolstoelen.

Het regioloket Uniek Sporten brengt het aangepaste sport – en beweegaanbod voor mensen met een beperking bij elkaar. Regiocoach Justin Hendriks is verheugd dat via Wheels2sport deze doelgroep op laagdrempelige wijze een sporthulpmiddel kunnen proberen.

Wheels2sport is meer dan alleen een product, het is een mobiliteitsgarantie. Men krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op de wensen van de klant, en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar. Ze komen de handbike zelfs thuis afleveren.

Wil jij gebruik maken van de diensten van Wheels2sport of gewoonweg wat meer informatie ontvangen. Neem dan contact op met regiocoach Uniek Sporten Noordoost Brabant genaamd Justin Hendriks via Justin@sport-expertise-centrum.nl.

Aanbevolen berichten

JongPIT: perspectief met chronische aandoening

Youtuber maakt vette offroad rolstoel

Probeer sporten met visuele beperking uit!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×