Direct door naar content
Gratis themabijeenkomst ‘Drempels weg voor mensen met psychische klachten afbeelding nieuwsbericht

Gratis themabijeenkomst ‘Drempels weg voor mensen met psychische klachten

08 februari 2018

Gratis themabijeenkomst ‘Drempels weg voor mensen met psychische klachten’
Voor trainers en coaches

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert op dinsdag 13 februari de gratis themabijeenkomst ‘Drempels weg voor mensen met psychische klachten’ voor trainers en coaches. Veel trainers en coaches geven aan dat zij graag meer tips en handvatten willen om ook voor deze groep mensen passend beweegaanbod te bieden. Daarom organiseert Team Sportservice provincie Utrecht deze bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op het gemeentehuis in Mijdrecht (Croonstadtlaan 111) en begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Programma
Twee ervaringsdeskundigen vertellen hun eigen verhaal. Ze geven praktische tips om mensen met psychische klachten goed te begeleiden tijdens een beweegactiviteit of training. Inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Aanmelden
Trainers en coaches die zich willen aanmelden (is verplicht), kunnen dit doen door een e-mail te sturen aan Elzemieke van Empel. Aanmelden kan tot maandag 12 februari. Vragen of meer informatie? Neem dan ook contact op met Elzemieke. Zij is bereikbaar via 030-209 99 99. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kun je met haar contact opnemen.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Eerste Paralympische game komt eraan!

Deze fitness sporten kunnen straks weer!

Jitske Visser wil Para-atleten vertegenwoordigen

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×