Direct door naar content
Aangepaste sportdag 17 maart afbeelding nieuwsbericht

Aangepaste sportdag 17 maart

15 februari 2018

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert in opdracht van gemeente De Ronde Venen op zaterdag 17 maart 2018 een Aangepaste Sportdag in Wilnis (Willisstee, Pieter Joostenlaan 24). Verenigingen uit deze gemeente die sportaanbod hebben voor mensen met een beperking bieden tijdens de sportdag verschillende clinics aan. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod in de gemeente en met de verenigingen. Sporten is immers voor iedereen! Meedoen is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot 8 maart via www.teamsportservice.nl/derondevenen.

Voor wie?
Het doel van de sportdag is om iedereen over de drempel te helpen om daadwerkelijk te gaan sporten, zowel tijdens de sportdag als na de sportdag. De aangepaste sportdag is voor iedereen (kinderen, jongeren, volwassenen en 60-plussers) met een beperking en/of chronische aandoening uit gemeente De Ronde Venen of omliggende gemeenten.

Programma
Deelnemers aan de Aangepaste sportdag zijn welkom van 10.00 uur tot 13.00 uur. Zij kunnen kiezen zich inschrijven voor maximaal vier verschillende clinics. Het aanbad tijdens de dag bestaat uit: zitvolleybal, zithonkbal, judo, badminton, hockey, loopfietsen, darten & sjoelen, zitgymnastiek en tafeltennis.

Meer informatie
Met vragen over de Aangepaste sportdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel van Team Sportservice provincie Utrecht via 06-10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan contact met haar worden opgenomen. Aanmelden voor de Aangepast Sportdag is verplicht en kan via www.teamsportservice.nl/derondevenen of door een e-mail te sturen aan Elzemieke.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Luis stuurt zijn armprotheses aan met zijn brein

Kanshebbers ‘Paralympische Sporter 2021’ bekend

Voel je vrij en onbeperkt met dansen!