Direct door naar content
Kom 24 maart kennismaken met RaceRunning in Huizen afbeelding nieuwsbericht

Kom 24 maart kennismaken met RaceRunning in Huizen

19 maart 2018

Vanaf het voorjaar start er bij atletiek verening Zuidwal in Huizen een nieuwe training genaamd: RaceRunning. RaceRunning is een gloednieuw, paralympisch atletiekonderdeel. En vanaf medio april 2018 start er bij atletiek vereniging Zuidwal een nieuwe Race- Runninggroep. Deze groep is geschikt voor kinderen en jongeren (vanaf ongeveer 6 jaar) met een lichamelijke beperking, die in het dagelijks leven (soms) een rollator of rolstoel gebruiken. RaceRunning zorgt ervoor dat nóg meer kinderen kunnen meedoen aan atletiek.

Kom op zaterdag 24 maart tussen 11.00 en 12.30 uur (inloop vanaf 10.45 uur) naar de informatiebijeenkomst met workshop!  Tijdens deze bijeenkomst staat de uitleg over de sport, een demonstratie door RaceRunning Nederland en de mogelijkheid om zelf een RaceRunner uit te proberen centraal.

Vanaf medio april 2018 starten de trainingen op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur op de atletiekbaan.

Locatie:
Atletiekbaan Zuidwal, Aristoteleslaan 2 te Huizen

Kosten:
Deelname aan de workshop is gratis. Hierna zijn ook de eerste vier trainingen gratis, hierna kan men lid worden van de atletiekvereniging.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: