Direct door naar content
Aangepast Watersport organisaties breiden samenwerking verder uit! afbeelding nieuwsbericht

Aangepast Watersport organisaties breiden samenwerking verder uit!

02 maart 2018

Bezoek de promo stand op de HISWA in de RAI Amsterdam van 7 t/m 11 maart 2018!

De Commissie Aangepast Watersporten van het Watersportverbond heeft de samenwerking met verschillende aangepast watersport organisaties verder uitgebreid.
Het betreft hier de samenwerking met organisaties zoals Sailwise, Sailability, ProRegatta, Aangepast Roeien/KNRB, de Hansa Klasse organisatie en Special Olympics voor het Unified Sailing. Nieuw dit jaar is het aanhaken van de Nederlandse Waterski en Wakeboardbond/NWWB. Daarmee kan er promotie worden gemaakt voor een keur van aangepaste watersporten zoals: zeilen, roeien, kanovaren, waterskiën, windsurfen, wakeboarden, suppen, kitesurfen et cetera.

Nadat zij zich vorig jaar al gezamenlijk presenteerden op de HISWA bootshow in de RAI Amsterdam, heeft de RAI Amsterdam organisatie wederom in 2018 ruimte ter beschikking gesteld aan dit mooie initiatief. Daar zijn de deelnemende organisaties ook zeer content mee en zij roepen iedereen dan ook op om de HISWA RAI te bezoeken en dan ook langs te komen bij de gezamenlijke stand met standnr 01.220 in hal 1. Kijk voor meer informatie over de HISWA en kaartverkoop op deze website.

Op donderdag 8 maart is de handy- waterskiër Wim v. Veldhuijsen uit Heemskerk samen met zijn teamcaptain Ad Kraakman op de stand aanwezig!

Jij komt toch ook?
 

Aanbevolen berichten

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse!

Sporten als je doof bent: zo doe je dat!

Zomersport: fietsen met een beperking

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×