Direct door naar content
Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport afbeelding nieuwsbericht

Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport

06 maart 2018

Tijdens de landelijke collecteweek zetten onze vrijwilligers zich in om te collecteren voor de gehandicaptensport. Het doel is steeds zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. De collecte is voor Fonds Gehandicaptensport een belangrijke bron van inkomsten in het realiseren van dit doel.
De vereniging mag 50% van de opbrengst houden, waardoor direct de gehandicaptensport op lokaal niveau versterkt kan worden. De andere 50%  wordt ingezet om o.a. om Uniek Sporten door te ontwikkelen en subsidies aan lokale verenigingen te verstrekken, een succesvolle collecteweek is dan ook belangrijk. 

Collecteweek 2018 
De collecteweek zal in 2018 plaatsvinden van 1 april tot en met 7 april. Fonds Gehandicaptensport is door het hele jaar heen op zoek naar vrijwilligers, die bij een actie willen helpen of tijdens de nationale collecteweek. Help jij ons dit jaar mee met de collecte? 

Vragen?
Heb je vragen over de collecte? Neem contact met ons op via:
E-mailadres: justin@sport-expertise-centrum.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: