Direct door naar content
Thema-avond: leden werven en behouden voor (aangepaste) sportverenigingen afbeelding nieuwsbericht

Thema-avond: leden werven en behouden voor (aangepaste) sportverenigingen

07 maart 2018

Vraagt u zich regelmatig af hoe u het ledenaantal van uw vereniging op peil houdt? Dan is de thema-avond: Leden werven en behouden voor sportverenigingen echt iets voor u. Op donderdag 22 maart organiseert het S[port Expertise Centrum een interactieve bijeenkomst voor sportverenigingen. Lucien de Groot van GreatMatch is gastspreker tijdens deze thema-avond. Hij gaat op zoek naar de identiteit van jouw vereniging en bekijkt wat er van belang is om leden te werven, activeren en behouden. Nieuwe leden – maar ook vrijwilligers, sponsoren, media en meer – overtuig je sneller wanneer je in een paar zinnen kan vertellen wat jouw vereniging bijzonder maakt! Hierin zal ook nadrukkelijk naar voren komen dat speciale doelgroepen juist extra kansen en mogelijkheden hierin bieden. 

Doel van de thema-avond
Tijdens de thema-avond hebben we het over de acties die u neemt om leden te werven en behouden  en wat u nog meer kunt doen om leden te werven en behouden. U maakt kennis met andere sportverenigingen, leert van elkaars ervaringen en breidt uw netwerk uit.

Kosten?
10 euro

Interesse?
Neem contact op met Hans

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: