Direct door naar content
Sportplezier voor jou! afbeelding nieuwsbericht

Sportplezier voor jou!

17 mei 2018

Sportplezier voor jou! is sport voor kinderen die snel overprikkeld kunnen raken.

Dit kan door drukte in je hoofd of doordat je gevoelig bent voor wat anderen denken en voelen. Bij Sportplezier voor jou! is er extra aandacht, rust en een fijne sfeer. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 kinderen. Zo kun jij samen met andere kinderen succesjes opdoen in sport en bewegen. Het belangrijkste is dat jij sportplezier hebt samen met je leeftijdsgenoten.

Ben je tussen de 7 en 10 jaar, dan kun je meedoen aan Sportplezier voor jou! We ontdekken dan samen waar jij goed in bent. We zorgen vooral voor veel spel- en sportplezier. Elke woensdagmiddag is er een uurtje Sportplezier voor jou! in het Kulturhus Beek (Roerdompstraat 6, Beek-Ubbergen). Er wordt gestart met twee gratis proeflessen, zodat er gezamenlijk gekeken kan worden of het bevalt. Wil je vervolgens lid worden? Dan krijg je een kennismakingsgesprek samen met je ouders. We praten over wat voor jou belangrijk is tijdens Sportplezier voor jou!

Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur ons dan een e-mail

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: