Direct door naar content
Kies je 'unieke' sport! voor volwassenen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Kies je 'unieke' sport! voor volwassenen met een beperking

08 maart 2018

Bij Eindhoven Sport doen we onze uiterste best om iedereen kennis te laten maken met diverse sport- en beweegmogelijkheden en ze te helpen om er ‘alles’ uit te halen wat mogelijk is. Wij weten uit eigen ervaring dat, ook al is bewegen niet altijd even makkelijk, er bijna altijd wel manieren zijn om plezier te halen uit lekker bewegen en sporten. Natuurlijk het kost wat energie maar het levert ook zoveel méér energie op. Je voelt je er goed door!

Het project ‘Kies je unieke sport’ voor volwassenen met een beperking, is een initiatief van het team Aangepast sporten van Eindhoven Sport en is er op gericht om mensen met een beperking te koppelen aan het juiste sport- of beweegaanbod. Gedurende de periode van 19 maart t/m 15 april 2018 kunt u deelnemen aan activiteiten van diverse sport- en beweegaanbieders.

Dit is de eerste keer dat ‘Kies je unieke sport’ voor volwassenen met een beperking van start gaat in de gemeente Eindhoven. Verschillende sport- en beweegaanbieders zetten zich in om u kennis te laten maken met leuke sport- en beweegactiviteiten. U kunt kennismaken met de activiteiten, maar verplicht u nog niet om lid te worden. Dat mag natuurlijk wel!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: