Direct door naar content
Kies je 'unieke' sport! voor volwassenen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Kies je 'unieke' sport! voor volwassenen met een beperking

08 maart 2018

Bij Eindhoven Sport doen we onze uiterste best om iedereen kennis te laten maken met diverse sport- en beweegmogelijkheden en ze te helpen om er ‘alles’ uit te halen wat mogelijk is. Wij weten uit eigen ervaring dat, ook al is bewegen niet altijd even makkelijk, er bijna altijd wel manieren zijn om plezier te halen uit lekker bewegen en sporten. Natuurlijk het kost wat energie maar het levert ook zoveel méér energie op. Je voelt je er goed door!

Het project ‘Kies je unieke sport’ voor volwassenen met een beperking, is een initiatief van het team Aangepast sporten van Eindhoven Sport en is er op gericht om mensen met een beperking te koppelen aan het juiste sport- of beweegaanbod. Gedurende de periode van 19 maart t/m 15 april 2018 kunt u deelnemen aan activiteiten van diverse sport- en beweegaanbieders.

Dit is de eerste keer dat ‘Kies je unieke sport’ voor volwassenen met een beperking van start gaat in de gemeente Eindhoven. Verschillende sport- en beweegaanbieders zetten zich in om u kennis te laten maken met leuke sport- en beweegactiviteiten. U kunt kennismaken met de activiteiten, maar verplicht u nog niet om lid te worden. Dat mag natuurlijk wel!

Informatie:

Op de volgende link: https://eindhovensport.nl/sites/default/files/kies_je_unieke_sport_.pdf zijn de sport- en beweegaanbieders genoemd die aan deze eerste editie meewerken. De sporten of het beweegaanbod worden toegelicht, de trainingstijden en locaties zijn vermeld en de contactpersonen staan weergegeven. U kunt gedurende de gehele periode aanmelden. Neem dan wel even contact op met de desbetreffende contactpersoon.

Mocht u meer informatie willen over ‘Kies je unieke sport’, neem dan contact op met Judith van Berkel (projectleider Aangepast sporten, namens Eindhoven Sport). Tel.nr. 06-11868622 of e-mail: j.van.berkel@eindhoven.nl.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Mariska Beijer: "Zie je handicap als een kracht"

Doe mee aan onderzoek rond sportblessures!

Iedereen verdient gelijke kans op sport!