Direct door naar content
Surfvakantie voor mensen met een lichamelijke beperking afbeelding nieuwsbericht

Surfvakantie voor mensen met een lichamelijke beperking

15 maart 2018

De Algarve, het aller-zuidelijkste puntje van Portugal is een waar surfparadijs. Elke zomer reizen jonge surfgoden, oude hippies en backpackers naar dit zonnige gedeelte van Portugal om te chillen op de stranden en te genieten van de zee. Vooral door de kleine baaitjes, grote rotsformaties, rollende golven is de Algarve een favoriet!

In juni, wanneer de zee van de Algarve al lekker opgewarmd is, staat de eerste surfweek van Unlimited Possibilities gepland. Onder leiding van ervaren surfleraren met kennis en expertise over het surfen met een lichamelijke beperking en aangepast surfmateriaal, ga je de golven verkennen. Elke dag staat er een surfles van 1,5 uur op het programma. Je vrienden en familie zijn ook van harte welkom om van de golven te genieten. Samen surfen is nou eenmaal leuker! Daarna kun je zelf oefenen en je vakantie invullen zoals je dat zelf graag zou willen.

Laat de Algarve nou net barsten van mooie plekken en interessante geschiedenis. Smalle straatjes, leuke pleintjes met terrasjes en oude stadsmuren. Het eten in de Algarve bestaat uit vis, vis en nog eens vis. De favorieten? Taste Algarve, Mar a Mais en Restaurante Canico. Bij Canico, dat aan een super chill strandje ligt, spelen zomer's ook dj's en bandjes. Lekker genieten van een vers visje, een corona'tje en een lekker nummertje dus. Echt summertime! Als je geen vis meer kunt zien, rij dan naar Pizza Pazza. Heerlijke dunne pizza's!

Blijf je liever op Nederlandse bodem maar wil je wel een watersport beoefenen? Ook voor jou is er een geschikte sport die je leuk vindt, waarbij je aan je conditie en je gezondheid werkt én waarbij je een hoop gezelligheid vindt met mede-sporters. Benieuwd welke sportverenigingen er bij jou in de buurt zijn voor een proefles of lidmaatschap? Kijk in onze sport-zoeker voor alle mogelijkheden!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Nordic Walking is meer dan met stokken lopen

Deze protheses zijn niet van echt te onderscheiden

Doe mee met de derde Onbeperkte Elfstedentocht!