Direct door naar content
Open training zitvolleybal 24 maart afbeelding nieuwsbericht

Open training zitvolleybal 24 maart

18 maart 2018

Zitvolleybal is een snelle sport en geschikt voor iedereen, maar juist ook voor mensen die door een fysieke beperking of blessure niet (meer) staand kunnen of willen volleyballen. Het wordt gespeeld op een veld van 6 bij 10 meter. Het net hangt bij de heren op een hoogte van 115 cm en bij de dames op 105 cm. De spelregels zijn grotendeels gelijk aan zaalvolleybal. Belangrijke aanpassingen zijn dat een speler tijdens het spelen van de bal met het zitvlak contact moet hebben met de vloer en dat de service geblokkeert mag worden.

VV Amsterdam is, in samenwerking met KVA, bezig om zitvolleybal op te zetten in Amsterdam. Na een geslaagde open training in februari is het nu tijd voor een vervolg. Op 24 maart zal er weer een open training plaatsvinden in Amsterdam. Om 15.15 uur ben je van harte welkom in sporthal Blauwwit om zitvolleybal uit te proberen. Wil je deze sport een keer uitproberen? Ervaar het zelf en kom gezellig mee doen. Ook als je geen beperking of blessure hebt ben je natuurlijk van harte welkom. De training is gratis, maar het is wel verplicht om je aan te melden.

  • Wanneer: zaterdag 24 maart
  • Hoe laat: 15.15 - 17.00 uur
  • Waar: Sporthal Blauw-Wit, Joos Banckersweg 18A in Amsterdam

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: