Direct door naar content
Blog 4 Bart "Ik denk dat ik wel 10000 berichten had en ik ben wel 3 dagen platgebeld" afbeelding nieuwsbericht

Blog 4 Bart "Ik denk dat ik wel 10000 berichten had en ik ben wel 3 dagen platgebeld"

20 maart 2018

Toen ik op een woensdagavond bij een zwemtraining kwam, vroeg mijn zwemtrainster of ik tijd had voor een kort gesprekje. Hier vertelde ze mij het volgende: ‘BART, JIJ VALT ONDER TEAM NL tijdens de Special Olympics World Games in maart 2019’. Ik was flabbergasted, echt bizar om te horen. Ik ben één van de 66 sporters uit Nederland.  

Gelijk belde ik een aantal familieleden en vrienden. Ik werd gebombardeerd met appjes, facebookberichtjes en telefoontjes. Ik denk dat ik wel 10000 berichten had en ik ben wel 3 dagen platgebeld.

Nu druk aan het trainen voor dit geweldige evenement. Gelukkig is dit intussen weer mogelijk want heb de afgelopen tijd veel last van mijn knieblessure. Na een aantal onderzoeken van mijn privé fysiotherapeut is besloten dat ik meer sportoefeningen moet doen en dat ik een afspraak bij de schoenmakertherapeut moest maken. Hier kwam uit dat ik steunzolen nodig had zodat mijn voeten steviger gaan staan. In februari heb ik mijn steunzolen gekregen en heb ik mijn oefeningen extra gedaan. Ik ga vol enthousiasme trainen want ik ga niet naar Abu Dhabi om tweede te worden.  

 

Special Olympics World Games: van 14 t/m 21 maart 2019 strijden 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar. Deelname aan de World Games is voor de sporters de kans van hun leven en tegelijkertijd de moeilijkste competitie ooit. Door middel van de World Games kunnen de sporters hun talenten en vaardigheden op wereldniveau tonen en laten zien dat zij net zoveel respect en waardering verdienen als andere sporters op topniveau.Maar deelname is niet gratis. Bart is dus druk op zoek naar sponsoren. Deze maand gaat de hele club stroopwafels verkopen en de opbrengst van Bart is voor Abu Dahbi, er zullen nog meer acties volgen, we houden u op de hoogte. Denkt u van ik wil deze topper wel sponsoren stuur dan een mail

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: