Direct door naar content
G-voetbaltoernooi voor senioren bij SC Rheden  afbeelding nieuwsbericht

G-voetbaltoernooi voor senioren bij SC Rheden

21 maart 2018

Dit jaar wordt er bij SC Rheden een G-voetbaltoernooi voor senioren georganiseerd. Het G-voetbaltoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni 2018 op het sportpark  ''IJsselzicht'' van SC Rheden.

Het G-voetbaltoernooi staat in het teken van een plezierige dag waar meer te doen is dan alleen het voetbaltoernooi zelf. Zo is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende animatieactiviteiten voor zowel jong als oud te doen op het park. Alle opbrengsten van het toernooi worden gedoneerd aan het Fonds Gehandicaptensport.

De eerste inschrijvingen zijn binnen, maar er is nog plek! Er is ruimte voor 12 deelnemende elftallen waar 6-tegen-6 wordt gespeeld. Wilt u meer informatie over het G-voetbaltoernooi of wilt u zich inschrijven? Stuur een mail naar Mark van Huenen. De organisatie hoopt zoveel mogelijk verenigingen te mogen verwelkomen op zaterdag 9 juni. Natuurlijk is het ook mogelijk om het toernooi te bezoeken. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: