Direct door naar content
Scholenprogramma rondom World Team Cup in Apeldoorn van start afbeelding nieuwsbericht

Scholenprogramma rondom World Team Cup in Apeldoorn van start

05 april 2018

De World Team Cup komt steeds dichterbij. Naast het wereldkampioenschap voor landenteams worden er tal van side-events in Apeldoorn georganiseerd. Een onderdeel van het programma van side-events is het scholenprogramma. De kick-off van het scholenprogramma was woensdag met een bijscholing voor vakdocenten.

Aan het scholenprogramma doet het mooie aantal van tien scholen mee, waarvan vijf regulier onderwijs aanbieden en vijf speciaal onderwijs. Het gaat om zo’n zevenhonderd kinderen die clinics gaan volgen op school. ,,Het is mooi om te merken dat bij het speciaal onderwijs zoveel enthousiasme zit. Het betreft kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen of een lichamelijke beperking. Het speciaal onderwijs wil graag meedoen met het scholenprogramma”, aldus Yvon Roelofs, vanuit de KNLTB verantwoordelijk voor de side-events. De KNLTB organiseert het scholenprogramma samen met het Apeldoornse sportbedrijf Accres en De Onderwijsspecialisten.

Bron: site van BNP Paribas World Team Cup

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: